Gün Haber

Antalyalı doktordan Sağlık Bakanı Koca'ya; 'Bizi çakalların önüne atmayın'

Aile Hekimliği Çalışanları Sendika Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Teşkilatlanma Sekreteri Dr. Hülya Uçak, Antalya’da görev yaptığı sağlık ocağının mülk sahibi tarafından tehdit edildiklerini ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı doktordan Sağlık Bakanı Koca'ya; 'Bizi çakalların önüne atmayın'
Haberler / Sağlık
13 Nisan 2022 Çarşamba 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer İlçesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlık Merkezi’nin mülk sahibinin binadan çıkmalarını istediğini belirten Dr. Hülya Uçak, “Bizi, çıkmazsanız elektrik kontağından aile sağlığı merkezinizde yangın çıkabilir diye tehdit etti” iddiasında bulundu.

Bina sahibinin sağlık ocağını yıkıp yerine villa yapmak istediğini kaydeden Dr. Uçak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı, hem de Sağlık Bakanlığı’nı etiketledi.

İşte o paylaşımlar:

“Eğer Antalya Kemer Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezi yanarsa bilin ki bugün bina sahibi tarafından tehdit edildik. Elektrik kontağından yangın çıkabilirmiş. Artık özel binaları kamulaştırın. @drfahrettinkoca Bizi çakalların önüne atmayın @saglikbakanligi"

"Çıkmazsanız elektrik kontağından aile sağlığı merkezinizde yangın çıkabilir dedi bugün bina sahibimiz... Tehdit edildik Sayın @drfahrettinkoca Yer Antalya Kemer... Yıktırıp villa yaptıracakmış. Öneriniz var mı? Sigorta mı yaptırsak?"

DR. HÜLYA UÇAK KİMDİR?

1972 tarihinde Ankara Polatlı’da doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Polatlı’da tamamladıktan sonra 1989 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı. Hazırlık ve 6 yıllık tıp eğitiminin ardından 1996 yılında mezun oldu. Mesleğine Kayseri Bünyan’a bağlı İğdecik köyü Sağlık Ocağı’ında başladı. Bünyan Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’nde ve Ankara Polatlı Merkez Sağlık Ocağı’nda çalıştıktan sonra 2002 yılında Antalya’ya tayin olup Manavgat 112 Sağlık Hizmetleri ve Manavgat Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’nde görev aldı. 2005 yılında Manavgat Sarılar Sağlık Ocağı’nda, Antalya ili Aile Hekimliği’ne geçene dek çalıştı. 2011 yılında Kaş Yeşilköy ASM ve Kalkan ASM’nde çalışan Hülya Uçak halen Kemer Mehmet Akif Ersoy ASM’nde aile hekimi olarak görevini sürdürmektedir. 2015 yılında AHEF Sosyal Projeler Komisyonu’nda ve daha sonra da örgütlenme komisyonunda görev alan Hülya Uçak 2 çocuk annesidir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber