Gün Haber

Antalyalı dekandan Gün Haber'in haberine jet açıklama

Hakimler Savcılar Kurulu’na (HSK)  aday gösterilen 21 kişiden biri olan Akdeniz Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Gün Haber’in yayını üzerine, bazı konulara twitter hesabından açıklama getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı dekandan Gün Haber'in haberine jet açıklama
Haberler / KAMPÜS
24 Mayıs 2021 Pazartesi 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜN HABER NE YAZMIŞTI?.. TIKLAYINIZ..

İşte Dekan Altunkaya’nın açıklamaları:

1-HSK adayı oldum. Komisyon tarafından 21 kişilik listeye girdim. Mecliste partiler arası uzlaşma olmuştur. Genel kurulda Yüce Meclis önünde seçim yapılacaktır. Hiçbir şekilde İyi parti adayı olmadım, uzaktan yakından ilgim de yoktur.

2- Bir hukukçu olarak 25 yıldır bu Devlete ve millete hizmet etmekteyim. sayısız hukukçu yetiştirdim. aynı şekilde de devam ediyorum. Birileri benim üzerimden başka birilerini sıkıştırmaya çalışıyorsa bu da basın ahlakına sığmaz.

3- Evet arabuluculuk sınavını kazanamadım. Baraj 70 olmasına rağmen 76 aldım. Türkiye'de bu konuyu en iyi bilen Daire Başkanı da kazanamadı. Bunun benim HSK adayı olmam ile ne ilgisi var anlamadım.

4- HSK Devletin en önemli kurullarından birisidir ve çok değerli hukukçular aday olmuştur. Yüce Meclisimiz de bir irade ortaya koyacaktır. Partilerimiz de bir uzlaşma gerçekleştirmiştir.Bunu birilerinin basında siyasete malzeme haline getirmesi doğru değildir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber