Gün Haber

Antalyalı Nisa'nın işi 1'nci olmak

Antalya'da 4 yıl önce Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye 1'incisi olan Nisa Erdal, bu kez de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) eşit ağırlıkta Antalya 1'incisi ve Türkiye 23'üncüsü oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı Nisa'nın işi 1'nci olmak
Haberler / KAMPÜS
27 Ağustos 2020 Perşembe 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başarılı öğrenciyi birçok kurum ve kuruluş tebrik ederken, mezun olduğu okulunu ziyaret eden Nisa Erdal, burada da ödüllendirildi. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nde ekonomi bölümünü okuyarak, ülkeye faydalı birey olmayı hedeflediğini söyleyen Nisa Erdal, sınava çalışırken derece hedeflediğini de belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Başarının anahtarı planlı ve düzenli çalışmadır. Bu yüzden sonucumu görünce emeklerimin karşılığını aldığımı hissettim. Benden sonra gelenlere tavsiyem, kendinizi tanıyın. Eksikliklerini görün ve onlara yoğunlaşın. Tabi ki de size uyan bir çalışma sistemi üzerinde yoğunlaşın. Sınav stresinden uzaklaşın. Çünkü sınav, hem bilgileri özümsemekten, hem de sınav esnasında bu bilgileri pratiğe dökmekten oluşuyor. Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bana destek olan tüm öğretmenlerime ve aileme teşekkür ederim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 28 Ağustos 2020 Cuma 06:44
Tek kelimeyle tebrikler,iyi bir örnek.Ailesini de kutlamak lazım.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber