Gün Haber

Antalya'ya 82 milyon Euro'luk otel yapıyor

Turizmden, porselene, makineden seramiğe farklı sektörlerde yatırımları bulunan NG Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral, turizmdeki yeni yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'ya 82 milyon Euro'luk otel yapıyor
Haberler / Turizm
16 Eylül 2019 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akşam'dan Şenay Büyükköşkdere'ye konuşan Güral, NG Grubu'nun amiral gemisinin Kütahya Porselen olduğunu 1989’da da Kütahya Seramik kurulduğunu söyledi. Sonrasında turizme girdiklerini belirten Güral, " 2008’de Sapanca, 2011 yılında da Afyon’daki otelimizi açtık. Sonra da NG Makine’yi kurduk. Şimdi anahtar teslim porselen firması yapacak konumdayız." diye konuştu.

Sapanca ve Antalya'ya otel

Güral, turizmdeki yeni yatırım planlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: " Sapanca hep dolu. Afyon’da ise termal turizm yapıyoruz. Geçen yıl turizm grubunun cirosu 215 milyon TL oldu. Hizmet sektöründe yatırımlarımız sürüyor. Antalya’da 82 milyon euroluk otel yatırımımız sürüyor. 2020 yılında Sapanca’ya da mevcut otelimizin yanına toplam 160 milyon TL yatırımla yeni bir otel yapacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber