Gün Haber

Antalya turizm dünyası bir duayenini kaybetti

Antalya turizm dünyasının duayenlerinden, ‘Turizmin Albayı’ lakaplı Ruhi Çuhadaroğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya turizm dünyası bir duayenini kaybetti
Haberler / Turizm
12 Kasım 2020 Perşembe 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık 2 ay kadar önce boynundaki bir şişlik nedeniyle hastaneye giden Çuhadaroğlu’na 4’ncü derece karser teşhisi kondu. Daha önce kalbiyle ilgili sorunlar yaşayan ve tedavi gören ünlü turizmci, kenserin akciğer dahil tüm vücudunu sarması üzerine bugün yaşamını yitirdi.

Avustralya’da turizm yüksek eğitiminden sonra Türkiye'ye dönen  Çuhadaroğlu, İstanbul Sheraton Oteli’nde turizm hayatına başladı. Turizmin her kademesinde çalışan Çuhadaroğlu, 1988 yılında, turizmin Antalya’da yeni başladığı dönemlerde, İstanbul’daki meslek hayatına Antalya’ya gelerek devam etti. Antalya’da eski adıyla Dedeman Otel’de uzun süre genel müdürlük yapan Ruhi Çuhadaroğlu, yedi otel açılışı gerçekleştirdi.

GÜN HABER Ailesi olarak, Ruhi Çuhadaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve turizm camiasına başsağlığı dileriz

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 bekir bülend özsoy
 13 Kasım 2020 Cuma 08:22
nur içinde yatsın...
 Dilek-Osman Hamurişçi
 12 Kasım 2020 Perşembe 16:43
Çok üzüldük, ailesine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber