Gün Haber

Antalya trafiğinde bir garabet...

Akdeniz Üniversitesi’ne giriş yönü, özel bir şirketin yaptığı sitenin bahçe duvarları nedeniyle değişti. Araçlar, artık direkt giriş yapamadığı için kampus girişindeki kapının önünde bulunan orta refüjü dolaşmak zorunda kalıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya trafiğinde bir garabet...
Haberler / KAMPÜS
23 Haziran 2021 Çarşamba 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün Haber WhatsApp hattına gelen bir okuyucu şikayeti, girişe yapılan duvarın yarattığı trafik garabetini gözler önüne serdi. Kampusa giriş yapmak isteyen araçlar eskiden ortadaki ağacın sağından direkt içeri girerken, sitenin bahçe duvarı nedeniyle daralan yol nedeniyle zikzaklar çizmek zorunda kalıyor.

Siteyi yapan özel şirketin, projede duvarı biraz geri çekmemesi bu sıkıntılı durumu ortaya çıkardı. Üniversite giriş yapmak isteyen araç sahiplerinden biri bu durumu şöyle anlattı:

“Bu şirket, üniversitenin hakkı olan araziyi bir şekilde aldı. Hadi aldın… Hiç mi üniversitenin hatırı yok. Hiç mi burada görev yapan, okuyan binlerce kişinin önemi yok. Duvarı biraz geri çekseniz, eskiden olduğu gibi araçlar direkt giriş yapsalar. Girişi rahatlatmak için yıllardır orta göbekte duran ağacı keserlerse hiç şaşırmam.”

 

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Yörükbeyi
 24 Haziran 2021 Perşembe 01:48
Bir kısmı üniversite arazisi olan ormanlık alanı, TOKI den ucuza kapatıp, ÇED raporu almaksızın betona dönüştüren firmaya Konyaltı Belediyesi çanak turmuştur. Resmen Orman işgal edilmiş yerine evet bir önceki yorumdaki doğru ünüversiteye kene gibi yapışmış bu yığın yapılmıştır. Yazıklar olsun doymadular. Üniversitenin Batı kapısnı personel ve Emniyet geçiş için kullanmaktadır. Burada zaten şu an trafik sorunu vardır sonrasını düşünemiyorum. Rektörlük ve Antalya Valiliğini göreve çağırıyorum. Bu firmanın arkasında kim varsa kim bu halkın hakkını yedirdiyse Allahından bulsun. Kim bu vicdansızlara DUR diyecek!
 Devletin Malı
 23 Haziran 2021 Çarşamba 22:32
Bir zamanlar bu sitenin bulunduğu yere üniversite personeli için TOKİ’nin ev yapacağı konuşuluyordu. Sonra ne olduda, Üniversitenin bu arazisi ne karşılığı bu şahıslara verildi acaba? Allah rizası için mi? Yoksa insanın aklına birçok şey geliyor.
 Rektör Göreve
 23 Haziran 2021 Çarşamba 15:35
Rektör tum personeli ve öğrencisi ile protesto etmeli bu inşaatı.
 Atatürkçü
 23 Haziran 2021 Çarşamba 15:33
Baştan sona facia o proje. Ormanı kestiler, kamu arazisine bina diktiler. Altinda bir sürü dükkan var, yolun trafiğin anası ağlayacak. Üniversiteye kene gibi yapıştı. Konyaaltı belediyesi, büyükşehir belediyesi ve tokinin vebali olduguy söyleniyor.
 Yazık
 23 Haziran 2021 Çarşamba 15:29
Esas sorun, bu site bittiği zaman yaşanacak. sitenin girişi üniversiteye gidiş yolundan geçiyor. Siteye giriş ve çıkış yapan araçlarla, üniversite personelinin giriş çıkış yaptığı yolun kesişmesi nedeniyle ciddi sorunlarda yaşanacak. Ne yapalım üniversitenin yerini bu müteahhitte verenler utansın. inşallah kaza yaşanmaz yaşanırsa da bu arsayı veren Rektörün 7 sülalesinin kulakları çınlayacaktır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber