Gün Haber

Antalya'nın en eski otellerinden Talya'ya talipli çıktı

Koç Holding'in Antalya'da bulunan, 5 yıldır  kapalı duran Divan Talya Oteline Corendon Turizm Grubu talip oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'nın en eski otellerinden Talya'ya talipli çıktı
Haberler / Turizm
21 Eylül 2019 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer, İstanbul'da Ali Koç ile bir araya geldi. Sohbet sırasında Yıldıray Karaer, Ali Koç'a, Divan Talya Otelini kiralık olarak işletmek istediklerin, bu amaçla yetkililere teklif ilettiğini belirtti.

Karaer, Ali Koç'a ''Corendon otelicliğin Türkiye, Amsterdam, İspanya ve Güney Amerika'da otelleri var. Talya Otelini de kiralık olarak işletmek istiyoruz. Biz bütün tadilatını yapalım. İşletirken de kira ödeyelim'' dedi. 

İsterseniz satalım

Ali Koç'ta, Yıldıray Karaer'e, Divan Grubu’nun da bir çok otelini işlettiğini belirterek ''Bizim mülkümüz olan Talya oteli ve Bodrum'daki otelimiz var. Diğerleri işletme. Talya otelini istiyorsunuz. İsterseniz Talya Otelini size satalım. Hatta Bodrum'daki otelimizi de satalım'' diye konuştu.

(Turizmdays.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Umarız Alırlar
 22 Eylül 2019 Pazar 19:39
Isıklar Gençlik Mah esnafları olarak Talya oteli kapandığından beri para kazanamaz olduk. Ramada otelindeki müşteriler kalitesiz para harcamıyor. Fevzi Çakmak caddesinde bir çok dükkan boş kirası da 500 600 tl. Umarız Corendon alır

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber