Gün Haber

Antalya'da sosyal mesafeli bayram namazı

ANTALYA'da bayram namazı koronavirüs tedbirleri alınarak kılındı. Camiye aileleriyle gelen çocuklar da cemaatle namaz kıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da sosyal mesafeli bayram namazı
Haberler / Antalya
31 Temmuz 2020 Cuma 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ramazan Bayramı'nda koronavirüs tedbirleri nedeniyle bayram namazı kılınmazken, bu bayramda sabahın ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşlar camilere akın etti. Kent merkezinde bulunan Muratpaşa Camii'ne bayram namazı için gelenlere girişte maske kontrolü yapıldı. Sosyal mesafe kuralı nedeniyle caminin içi kısa sürede dolunca yüzlerce kişi cami avlusunda seccadelerin üzerinde namaz kıldı. Kapı önünde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tek kullanımlık seccadeler dağıtıldı.

Namaz sırasında ebeveynleriyle birlikte namaz için camiye gelen çocuklar olduğu da görüldü. Namazın ardından koronavirüsün bir an önce bitmesi için dualar edilirken, hutbe öncesi ve sonrasında bayramda tüm tedbirlerin alınması, bayramlaşmanın tokalaşmadan yapılması yönünde uyarılarda bulunuldu. Cami çıkışında ise Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Müftüsü Osman Artan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan vatandaşlarla tokalaşmadan bayramlaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber