Gün Haber

Antalya'da şoförlerin başkanı Alkan

ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçimli genel kurulunda başkanlığa, 1901 oy alan Mehmet Ali Alkan seçildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da şoförlerin başkanı Alkan
Haberler / Antalya
17 Ocak 2022 Pazartesi 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulu, Antalyaspor Kapalı Spor Salonu'nda 3 adayın katılımıyla gerçekleşti. Seçimde kırmızı listeyle Mehmet Ali Alkan, sarı listeyle Niyazi Özçelik ve mavi listeyle Şeref Tezcan seçime katıldı. Adayların destekçileri salonda ve çevresinde kalabalık oluştururken, oylama işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Oy kullanma işleminin ardından 15 sandıkta sayım işlemi yapıldı. Adaylar arasında eski başkanlardan ve yeniden aday olan Mehmet Ali Alkan ile önceki başkan Niyazi Özçelik başabaş giderken, kırmızı listeli Mehmet Ali Alkan oyların 1901'ini alarak başkanlığa seçildi. Sarı listeyle seçime giren Niyazi Özçelik 1846, mavi listeyle seçime giren Şeref Tezcan ise 283 oy aldı.

Seçimin ardından başkanlığa seçilen Mehmet Ali Alkan ve destekleyenler büyük sevinç yaşadı. Mehmet Ali Alkan omuzlara alınarak salon dışında bulunan aracın üzerine çıkarak, Antalyaspor atkısı açtı. Mehmet Ali Alkan, “Uzun bir maratonun ardından bugün seçimlerimiz sona erdi ve seçimi kazandık. Artık esnaf arkadaşlarımız için 7/24 çalışma zamanı. İnşallah ekip arkadaşlarımızla beraber önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

ANTALYA SOFORLER VE OTOMOBILCILER ODASI'NIN SECIMLI GENEL KURULUNDA BASKANLIGA, 1901 OY ALAN MEHMET ALI ALKAN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber