Gün Haber

Antalya'da otobüste maske gerginliği

ANTALYA'da, şehir içi yolcu otobüsünde maskesini çenesinin altına takan kişi sürücü ve yolcularla tartıştı. Otobüsteki maske tartışması, bir yolcu tarafından anbean kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da otobüste maske gerginliği
Haberler / Antalya
13 Temmuz 2020 Pazartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da Varsak-Fakülte güzergâhında çalışan VF01 hattında bir erkek yolcu, maskesini çenesinin altına takması nedeniyle kendisini uyaran sürücü ve yolcularla tartıştı. Yolcuların, maskeyi düzgün takması konusunda uyarmasının ardından sözlü tartışma yaşandı. Yolcuların ve sürücünün uyarılarını dikkate almayan yolcunun, “Ulan ne gerzek insanlar var ya. Polis kim, ben kimim?" demesi üzerine sürücü “Sakin olun, sessiz olun. Sayın abi o zaman otobüsten in aşağıya. Tartışma çıkarma" diyerek, aracın kapısını açtı. Duruma sinirlenen maske takmayan yolcu, sürücünün üzerine doğru yürüdü. Sürücünün maskesini düzgün takması gerektiğini tekrar söylemesi üzerine, tartışma devam etti. Bunun üzerine maske takmayan yolcunun otobüsten inmesi gerektiğini söyleyen sürücü, polisi arayarak şikayette bulundu. Yolcu, polis ekipleri gelmeden maskesini elinde sallayarak otobüsten indi. Otobüsteki maske tartışması, bir yolcu tarafından anbean kaydedildi.


 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 bekir özsoy
 13 Temmuz 2020 Pazartesi 16:38
kimmiş o dingil ? anlayan bilen var mı?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber