Gün Haber

Antalya'da medya el değiştiriyor, taşlar yerinden oynuyor...

Antalya’da yayın yapan Kanal V, daha önce kendilerine TV’yi satan Ahmet Oruçoğlu’ndan bu kez  radyoyu da aldı. 92.5 Mhz üzerinden yayın yapan radyo istasyonu uzun süredir CNN Türk radyo yayınlarını veriyordu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da medya el değiştiriyor, taşlar yerinden oynuyor...
Haberler / Antalya
24 Eylül 2020 Perşembe 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde el değiştiren bir yerel gazetenin de Kanal V’nin ortakları tarafından satın alındığı, ancak bunun resmi satışının başka bir kişinin üzerine yapıldığı ileri sürüldü.

Bu arada, Antalya Gündem Gazetesi’nde Hidayet Gültekin’in yüzde 34’lük hissesini de MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin aldığı öğrenildi. Gazetede çoğunluk hissesi olan yüzde 66 ise Eyüphan Öz ve Cem Çon’un ortak olduğu şirketin elinde bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda ise Antalya’da 2 yerel gazete el değiştirmişti. Haşmet Öyken, Antalya Ekspres’i gazeteci Uğur Keskin’e devrederken, Gazete Bir’de Sahil Yaşam Parkı işleten Alkoçlar’a satılmıştı. Gazete Bir, gazeteci Sabri Çağlar’ın yönetiminde ‘Lider Gazetesi’ ismi ile yayın hayatına devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber