Gün Haber

Antalya'da kırmızı alarm

Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması Antalya’da koronavirüs vakalarının nasıl arttığını gözler önüne serdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da kırmızı alarm
Haberler / Sağlık
18 Kasım 2020 Çarşamba 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

18 Kasım'daki (bugün) haritada özellikle Muratpaşa ve Kepez bölgelerindeki yoğunluk dikkat çekiyor. Konyaaltı İlçesi’nin sahil kesiminde 21 Ekim’de kırmızılık hiç yokken, 18 Kasım’da Pınarbaşı Mahallesi’nden başlayarak Uncalı’ya doğru kırmızılığın artığı görülüyor.

Döşemealtı yine aynı şekilde 21 Ekim’e kadar kendini korumuş. Ancak 5 ve 18 Kasım’daki görsellerde, koronavirüs vakalarının bu ilçede de arttığını ortaya koyan kırmızılıklar büyük oranda dikkat çekiyor.

21 Ekim

5 Kasım

18 Kasım

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Esnaf Batıyor DUYAN YOK!
 19 Kasım 2020 Perşembe 10:07
Esnaf ve Sanatkarlar odası baskanı kucuk esnafı gezmek yerıne dıger baskanların ofıslerını zıyaret edıyor! bır cok kafe batmıs durumda kapatmıs durumda ve kıraları odenmıyor ama dukkan sahıbı hala işlemeye devam edıyor. ne olacak bu durum? kım ne zaman destek olacak
 NOTERLER YÜZÜNDEN
 19 Kasım 2020 Perşembe 09:58
Sayın Devlet büyüklerimiz, Zabıta ekiplerimiz, polis görevlilerimiz ve en önemlisi haber kanallarımızın değerli yazarları. Öncelikli olarak amacımız bu salgını yok etmekse Lütfen ciddi olarak sokağa inin! Sivil olarak mekanlara baskın yapın! Noterlerde hiç bir önlem yok! içeride aynı anda 30 40 kişi oluyor! HES sorgulamasını yapılmadan içeride onlarca insan dolaşıyor. Ne olacak bu insanlara elbette bulasacak. Noterlerde denetımlerı artırmalısınız. Topculardakı Noter hele tam ALLAHA emanet. Personelerrde maske yok, ıcerıdekı dezenfekte ılacı bıtık durumda ve bol su ıle karıstırıp mıllet kullanıyor. sıra yok , tanıdık her zaman en onde ıslem yapıyor. Gezın..
 Ahmet
 18 Kasım 2020 Çarşamba 21:28
Turizm bitti ya artık kızarır. yeminmi ettiniz bize düşman olmak için yettiniz artık yeter
 ya hak
 18 Kasım 2020 Çarşamba 17:15
antalyaya bişey olmaz. alkolle yıkanıyor her gün
 Sıkıntı yok
 18 Kasım 2020 Çarşamba 16:21
Devam

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber