Gün Haber

Antalya'da iki Pitbull'un saldırdığı kadın yaralandı

ANTALYA'da üniversiteden dönen oğlunu almak için evden çıkan Öznur Karaca'ya (45), iki Pitbull cinsi köpek saldırdı. Bir inşaat işçisinin demir çubukla köpeklere vurmasıyla Karaca, kendisini otomobile kilitleyerek saldırıdan yaralı kurtuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da iki Pitbull'un saldırdığı kadın yaralandı
Haberler / Antalya
16 Ocak 2022 Pazar 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Köpeklerden birinin, 2 yıl önce de Karaca'ya saldırdığı ortaya çıktı. Köpeklerin sahibine 30 bin lira ceza uygulandı.

Olay, sabah erken saatlerde Muratpaşa İlçesi Sedir Mahallesi 728 Sokak üzerinde meydana geldi. 4 katlı apartmanın en üst katında oturan 2 çocuk annesi özel güvenlik görevlisi Öznur Karaca, üniversiteden dönen oğlunu otogardan almak için evden çıktı. Bu sırada Karaca'ya, aynı apartmanın giriş katında bulunan Pitbull cinsi iki köpek saldırdı. İki köpek, kadının ayaklarından ve baldırından tutarak bırakmadı. Köpeklerden biri inşaat işçisi Behçet Kayran'ın demir çubukla vurmasının ardından uzaklaştı ancak geri gelerek ısırmayı sürdürdü. Sürünerek kendisini otomobiline atıp kapıyı kapatan Öznur Karaca, ardından polisi arayarak yardım istedi.

'KENDİMİ ARABAYA KİLİTLEDİM'

Ayaklarından ve elinden aldığı darbeler sonucu yaralanan Karaca, gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilip eve gönderilen kadına, aynı köpeklerden birinin 2 yıl önce de saldırdığı ortaya çıktı. Gazetecilere konuşan Öznur Karaca, o anları şöyle anlattı:

“Üniversiteli oğlumu yarı yıl tatili olduğu için sabah otogardan almaya gidiyordum. Apartmandan çıktıktan sonra bahçe merdivenlerinden çıkarken iki köpek saldırdı. Isırmaya başladı. Ayaklarını, patilerini tuttum. Diğer köpek kalçamdan ve bacaklarımdan ısırdı. Gitti geldi tekrar ısırdı. Sonra apartmandaki komşumuz yardıma geldi. Köpeğe demirle vurdu. Hala üzerime geldi. Komşu da baş edemedi. Sürünerek arabaya doğru gittim ve kendimi arabaya kilitledim. Acımdan duramadım, polisi aradım. Beni kurtarmalarını istedim. Sonra ambulans geldi ve beni hastaneye götürdü. Hala kendime gelemiyorum. Bacağımdaki kanama durmuyor. Bacağım ve kalçamda komple köpek ısırmaları var. İki yıl önce bu köpeklerden biri yine bana saldırmıştı. Köpeğin sahibi sorunlu olduğu için aileme zarar verir düşüncesi ile şikayetçi olmamıştım. Ama bu kez kendisinden kesiklikle şikayetçiyim."

Bacağının kangren olma riski olduğunu aktaran Karaca, "Bacağımdan olacağım. Hayatım söz konusu. Sadece benim değil, apartman sakinlerinin de canı tehlikede. Bunu herkese anlattım. Her gün işe giderken korkarak gidip geldim. Daha önceki saldırıda bacağımda 9 dikiş izi vardı. Şimdi diğer bacağım komple gitti. Hala korkuyorum" dedi.

'KÖPEKLER KADINI PARÇALAYACAKTI'

Köpeklerin sahibi Görkem adlı kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri, bir süre sonra savcılık kararı ile köpeklere el koymaya geldi. Köpeklerin teslim alınmasını istemeyen sahibi, polislere yalvardı. Pitbull cinsi köpeklerin, kayıt altına alınmadığı öğrenildi. Sahibine 30 bin TL para cezası uygulanırken, köpekler de Muratpaşa Belediyesi geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezine götürüldü.

İnşaat işçisi Behçet Kayran ise yaşadıklarını anlatırken, “İki Pitbull kadını ısırıyordu. İnşaatçı olduğum için bagajdan demir alıp kadını kurtardım. Ben olmasaydım, köpek kadını parçalayacaktı" diye konuştu.

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI. KOPEKLER MURATPASA BELEDIYESI GECICI HAYVAN BAKIMEVI VE REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI. KOPEKLER MURATPASA BELEDIYESI GECICI HAYVAN BAKIMEVI VE REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 halil
 17 Ocak 2022 Pazartesi 09:44
Sadece köpeklerin hayvan barınağına alınması yeterli olmaz.Bu köpeğin sahibi olan şahsında aynı barınağa tıkılması gerekir.
 taş
 17 Ocak 2022 Pazartesi 06:45
Sahiplerine ağır cezalar verilmesi için yasal düzenleme hemen yapılmalıdır.Ayrıca parçalayıcı ırklar ev köpekleri olarak beslenmemelidir.Birde sokak köpekleri var ki sormayın ha bire doğuruyorlar,bunların kısırlaştırılarak sokaklardan toplanması gerekir.Bir insanın yaşamı en kutsal haktır,özellikle yazın tatile gelen aileler dönüşlerinde bunlar getirdikleri hayvanları sokaklara bırakıp gidiyorlar.Bir yasal düzenleme ile bunlara son verilmelidir.Nerede ise sokakta insanlar kendilerini korumak için değnekle veya silahla mı gezsinler.
 Vicdan ile cüzdan arasına sıkısan yureklerınız
 16 Ocak 2022 Pazar 18:55
Çekin elınızı dılınızi uzerımızden. Kendı Kırlı gomleklerınızı vıcdanınızı egonuzu ruhunuzu uzerimızde temızleyemezsınız.... Rabbim goruyor bılıyor..gec de olsa adaleti şaşmaz...
 Sahibimden korkun benden degıl
 16 Ocak 2022 Pazar 18:10
bu haberler bilinçli mi yapılıyor. onca kadınlar cocuklar katledılıyor bicaklanıyor ıstısmar edılıyor kazalar oluyor... Kedılerı emzıren cocuk bakanları neden haber yapmıyorsunuz...sayenizde toplumda korku salan canavara dönüştüler... masum yaratıklar kısmını da geber yapın lutfen... ...yasaklı etıketı yapistırıp sevgılerı sadakatlerı masumıyetlerı istısmar edılıyor.. sahıbınce aç bırakılıyor kan içirıyor çiğ et yedırıyor karanlıkta ac susuz vahsı bakıyorlar saldırganlık egosunu hayvanda kullanıp dövüşçü olarak yetıstırılıyor ve bahisle üzerinden para kazanıyorlar... Habercılerı de kınıyorum....taraf olarak katıllere yasa kotanlara bılıncsız besleyen korkanlara zemın haxırlıyor onay verıyorsunuz... lutfen ıyı haberlerı de derleyıp toplayın depremde selde yangında yardım ıstemeyın. Narkotıkte suclu aratmayın....olur mu... zalimlerin zulmü sınır tanımıyor

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber