Gün Haber

Antalya'da çadır kurmak için kamp adresleri

Çadır alıp doğa ile baş başa bir tatil yapmak istiyorsanız, alternafitler çok. Antalya’da denizin kenarında veya ormanın içinde yer alan bazı kamp alanlarını tercih edebilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da çadır kurmak için kamp adresleri
Haberler / Turizm
16 Haziran 2020 Salı 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evlerde sıkıntılı aylar geçirdik. Havaların ısınması, alınan sıkı önlemler virüsün etkisini azalttı, bazı yasaklar kalkınca da rahat bir nefes aldık.

1 Haziran’da yeni normal hayata dönüş başladı. Ve sıcakların bastırmasıyla da aklımıza hemen tatil geldi. Ancak, insanlar kapalı alanlarda olmaktan yine tedirgin… Karavan ve çadır kampları hijyene dikkat edenler için en gözde tatil mekanları olarak dikkat çekerken, tatil planlarını buna göre yapanların sayısı da arttı.

Lara Karavan-Çadır Kamping

Lara plajlarında yer alan Ekdağ tarafından inşaa edilen kamping alanı, karavancılara ve çadırıyla gelenlere hizmet veriyor. Mavi bayraklı tertemiz ince kumlu plaj, mutfak, ücretsiz park, tuvalet, çamaşır odası ile bu kamp tam size göre… Yeşilin ve mavinin her tonunu burada görebilirsiniz. 24 saat güvenlikli kampta hijyeni, hizmeti ve huzuru bulabilirsiniz. Kamping alanının önünden belediye otobüsleriyle şehir merkezi dahil istediğiniz yere rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Masmavi deniz ile kamp arasında ise sadece kumsal var… 

Kaş Camping

Kaş Camping, ister karavanınızla, isterseniz çadırınızla Akdeniz’in mavisine, zeytin ağaçlarının yeşiline doğru kamp kurmak isteyenler için. Kendine ait kafe ve plajda kamp alanı içinde mevcut. Ayrıca yolunuz Kaş’a düşerse mutlaka tekne turuna katılın. Kaş (0242- 83610 50)

Elmalı / Avlan Gölü

Elmalı Avlan Gölü, Beydağları ve Elmalı arasında sedir ormanları ile içi içe bir göl. Göl etrafında kamp yapmak için bir tesis yok ama düz bulduğunuz ilk yere çadırınızı kurmaya başlayabilir ve kampınızın keyfinizi çıkarabilirsiniz.

İncekum Orman Kampı

İncekum, Antalya sınırları içerisinde doğayla bütünleşmiş, ormanla iç içe, deniziyle gökyüzüyle masmavi bir cennet. Çam ağaçlarının gölgesinde huzuru, Akdeniz’in masmavi sularında özgürlüğü hissedebileceğiniz bir kamp alanı. Alanya’ya çok yakın ve kendine özel çok güzel bir koyu bulunuyor.

Manavgat Köprülü Kanyon

Kampınıza aktivite katmak ve doğa sporları ile ilgilenmek istiyorsanız Manavgat Köprülü Kanyon, bunun için ideal olabilir. Tazı Kanyonu gezisi, rafting veya kanyon yürüyüşü yapabilirsiniz. Birden çok kamp hizmet alanı mevcut.

Phaselis- Bostanlık Koyu

Şehrin karmaşasından ve gürültüsünden bunalırsanız Phaselis, Antalya merkeze çok da uzak mesafede değil. Phaselis antik kentinin güney limanın hemen yanında bulunan Bostanlık Koyu bölgedeki bakir koylardan birisi. Doğa ile iç içe sakin bir deniz keyfi yaşamak isterseniz bu koy tam size göre.

Çıralı/Olympos

Çıralı ve Olympos, çam ve portakal ağaçları içinde doğa ile içiçe bir kamp yapma imkanı sağlıyor. İki kamp alanı da, Beydağları Milli Park sınırları içinde yer almaktadır. Kamp için Çıralıyı tercih ederseniz yanartaşı görebilir, antik dönemden kalma Olympos ören yerini de ziyaret edebilirsiniz. Çadır kurmak veya kiralamak isterseniz, doğal alanlar içinde bir çok tesis var.

Dipsiz Göl

Toros Dağları'nın kuzey yamaçlarında 1702 metre rakımda bulunan Dipsiz Göl, sızıntılarla beslendiği için her mevsim aynı seviyede ve berraklıkta kalan masmavi suyuyla dikkati çekiyor. Etrafında yerleşim yerleri de olan göl, yaz aylarında doğaseverlerle fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri. Doğa harikası bu göl kamp için ideal bir yer.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber