Gün Haber

Antalya'da bir otelde 338 litre kaçak içki ele geçirildi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, jandarma ekiplerince otele düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 85 bin TL olan 338 litre kaçak içki ele geçirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir otelde 338 litre kaçak içki ele geçirildi
Haberler / Turizm
7 Aralık 2019 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya ilçesi Türkler Mahallesi'nde hizmet veren otelde, gümrük kaçağı alkollü içki olduğu ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı, İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı, Alanya Jandarma Komutanlığı ile Alanya Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, otelde yaptıkları aramada, depoda, çeşitli marka ve cinste gümrük kaçağı olduğu belirlenen piyasa değeri 85 bin TL olan 338 litre kaçak içki ele geçirildi. İçkiye el konuldu.

Engin ANAK/ALANYA(Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 7 Aralık 2019 Cumartesi 18:52
Her taraf kaçak içki ile doldu,insanlar kimyacı oldular.Çok pahalı,bizdeki fiyatların yarısı veya daha azına Avrupa'da satılırken bizde en az iki katına satılıyor.En ucuz bira 10 tl iken Avrupa'da sadece 50 cent,yani 3 tl,aslında millet kaçağa yöneldikçe vergi kaybı oluyor,şunu yarı yarıya düşürseler kimse kaçağa yönelmez.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber