Gün Haber

Antalya'da 'Yok artık' dedirten bir iddia

Twitter’da 30 bini aşkın takipçisi bulunan ‘Polis Platformu’ sayfasında çok ilginç ve ‘Daha neler” dedirtecek bir iddia yer aldı. Kısa sürede diğer sosyal medya platformlarında da paylaşılan olay Antalya’nın Demre İlçesi’nde geçiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 'Yok artık' dedirten bir iddia
Haberler / Antalya
6 Temmuz 2022 Çarşamba 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İddiaya göre, hatırı sayılı bir Demreli polis olan kiracısı ile kira artışı konusunda anlaşamıyor ve evden çıkmasını istiyor. Ev sahibinin polis ile tartışması sonuç getirmiyor. Bunun üzerine ev sahibi soluğu Ak Parti’de alıyor. İlçe başkanına durumu ileten ev sahibi, polisin başka bir ilçeye tayininin çıkarılmasını istiyor. Ve dediği oluyor, polis evi başaltıp yeni görev yerine gitmek zorunda kalıyor.

İŞTE O TWEET

İLÇE BAŞKANI NE DEDİ?

Gün Haber’in ulaştığı Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, söz konusu iddialarla ilgili şunları söyledi:

“Bana da attılar bu tweeti… Bizimle ilgisi hiçbir ilgisi yok… Bakanlık bir çalışma yapmış, bizden de başka polisler başka ilçelere gitmiş. Normal bir tayin… 12 yıllık 13 yıllık olan polisler var aralarında... Gidenlerden 4-5 polis ile samimiyim. Bunlarla konuştum, var mı böyle bir şey dedim. Yok dediler. Birileri algı yapmaya çalışıyorlar. Teşkilat içinden de dışından da… Bunu yapanlar daha çok İyi Parti’den… Çünkü belediye İyi Parti’den ve ben muhalefet yapıyorum. Mesele budur. Yoksa, ne öyle bir polisi tanırım, ne de öyle bir ev sahibini…”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nedim
 7 Temmuz 2022 Perşembe 08:57
Chp de yalan bitmez.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber