Gün Haber

Antalya'da FETÖ'den ceza yedi, 'Kanserim' deyip, cezaevine girmek istemedi

Kanser tedavisi görebilmek için hakkındaki mahkumiyet kararının ertelenmesi sürecini ve endişelerini basına anlatan Ayşe Özdoğan'la ilgili Antalya Başsavcılığı’ndan açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da FETÖ'den ceza yedi, 'Kanserim' deyip, cezaevine girmek istemedi
Haberler / Antalya
18 Eylül 2021 Cumartesi 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özdoğan, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla açılan bir davada 9 yıl 4 ay hüküm giymiş, sağlık durumundan dolayı ceza infazının ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu.

Özdoğan, bazı yayın organlarına, yargı süreci boyunca yaşadıklarını, 'cezaevinde yatamaz' raporu alamamaktan endişe ettiğini ve yetkililerden yardım beklediğini söylemişti.

Basında çıkan haberler üzerine Antalya Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada "Özdoğan’ın tedavi sürecinin ve infaz erteleme işlemlerinin aksatıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Başsavcılık, nihai karar için Özdoğan'dan ek rapor istenmesine de değinerek şu ifadeleri kullandı:

"Hükümlü Ayşe Özdoğan'ın maruz kaldığı hastalığına ve tedavi sürecine ilişkin olarak bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan iddialarla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Ayşe Özdoğan , Antalya 8. Ağır Ceza Mahkemesince 12.12.2019 tarihinde "FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan tutuklanarak aynı gün Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna alınmıştır.

Antalya’da yaşayan Ayşe Özdoğan’ın eşinin de 8 aydır tutuklu olduğu öğrenildi. Çiftin 6 yaşındaki bir çocuğu var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Mehmet azmi gunal
 19 Eylül 2021 Pazar 00:04
Devletin içindeki fetöş , şimdi yerinde tarikatını değiştirdi.. şimdi o hainlerin hepsi adıyaman ı emrinde. Yakında kandırırdık derler. Vatan hainleri..
 emre
 18 Eylül 2021 Cumartesi 20:37
oh ne ala dünya.
 Ali
 18 Eylül 2021 Cumartesi 14:56
Bende sayenizde sözde 1 puanla polisliği kaybettim 1999 da ve bende sayenizde kanser oldum ülke kanser olmuştu, daha beter olun alçaklar
 taş
 18 Eylül 2021 Cumartesi 11:58
Alçak FETÖ'nün polisleri,savcıları,hakimleri Kanser olan Kuddisi OKKIR'a acıdılar mı,cezaevinde yatarlarken yakınlarını kaybedenlere merhamet gösterdiler mi,işte bu FETÖ üyesi olan herkesin bunda payı var.Demek ki başa gelince anlaşılıyor.O gün öyleydi bu gün intikam zamanı diye algılanmasın,aslında ne suçtan yatarsa yatsın insanlar tedavi olma hakkını kullanmalılar.Ancak daha yeni 14 general ,80 yaşın üstünde olmalarına içlerinde hasta ve bakıma muhtaç olanlarda bulunmasına rağmen cezaevine kondular.Kısacası sistemin yeniden düzenlenmesi gerekir.Şimdi uzaktan gülenlerin yarın başlarına geldi mi eyvah deseler de çok geç olabilir.
 isim
 18 Eylül 2021 Cumartesi 11:00
yani kanser degil mi? bu nasil haber? sanki kanser degilmis gibi yazmissiniz. savcilik islemler devam ediyor demis.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber