Gün Haber

Antalya'da CHP'li belediye başkanı: 'Kurultay iptal edilmeli, Kılıçdaroğlu disipline verilmeli'

Antalya’nın İbradı İlçe Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru, hafta sonu yapılan kurultayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu. Küçükkuru, Kılıçdaroğlu’nun disiplin kuruluna verilmesi gerektiğini söyledi. Küçükkuru, daha sonra paylaşımlarını kaldırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da CHP'li belediye başkanı: 'Kurultay iptal edilmeli, Kılıçdaroğlu disipline verilmeli'
Haberler / Antalya
29 Temmuz 2020 Çarşamba 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya İbradı’nın CHP’li Belediye Başkanı Küçükkuru, facebook’tan Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştiren paylaşımlar yaptı. Küçükkuru, kurultayda Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. Kılıçdaroğlu’nu konuşmasını yaptıktan sonra Kurultay”ı terketmekle suçlayan CHP’li belediye başkanı şu paylaşımları yaptı:

“O zaman neden herkes genel başkan adayı olamıyor kurultayda. Genel başkan kurultay konuşması bittikten sonra neden oturmayıp kurultayı terk ediyor. Kurultayın işleyişine aykırı. Kurultay alanını terk edemez genel başkan.Kurultaya saygısızlık yapıyor. Disipline vermek gerekmez mi?. Kurultayın iptal sebebi bile olur”

KURULTAYIN İPTALİ İÇİN DAVA AÇACAK

Serkan Küçükkuru, kurultayın iptali için dava açacağını açıkladı, ‘Kurultay hukuken askıdadır’ dedi. Küçükkuru, tüm bu paylaşımlarını haberin Gün Haber'de yer alması üzerine kaldırdı.

Küçükkuru, kurultaya katılmış CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ile bu pozu vermişti.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 29 Temmuz 2020 Çarşamba 21:26
Yenilir yutulur değil bu söyledikleri,Daha öncede eleştiriyordu tekrar aday yaptılar.Antalya CHP' nin halini görün işte,İlçe Başkanı İl Başkanının haberi olmadan meclis üyesini Genel merkeze götürüyor.İlçe Belediye Başkanı aklına geleni söylüyor.Böyle bir disiplinsizlik olur mu,Neymiş sonra kaldırmış,hadi bakalım İl Başkanlığı disiplin soruşturması başlatacak mı herkes görecek.Bu güne kadar Antalya parti örgütünde görülmemiş olaylar oluyor.Ayrıca bu Belediye Başkanlarının içerisinde de tuhaf adamlar çıkıyor.Elmalı'daki Belediye Başkanı hakkındaki iddialara bakın 'DALLAS DİZİSİ'bunların yanında çok masum kalır.Aslında iyide dizi olur.Görüyorsunuz yani Belediye Başkanları seçilirken üstün körü araştırırsan olacağı bu işte,önce yediği kabı pisliyorlar.
 boşver kurultayı
 29 Temmuz 2020 Çarşamba 16:49
gerçek chpllerin işini yapmayan belediyeler ne olacak. halen akpliler yönetiyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber