Gün Haber

Antalya'da 1 Mayıs...

ANTALYA'da binlerce kişi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü coşkuyla kutladı. Yürüyüşe bazı kişiler de bebekleriyle katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 1 Mayıs...
Haberler / Antalya
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti üyeleri tarafından kutlandı. Kutlama için Güllük Caddesi üzerindeki Aydın Kanza Parkı önünde bir araya gelen binlerce kişi, buradan yürüyüşe başladı. Kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'na kadar taşıdıkları pankartlarla slogan atarak yürüdü. Yürüyüşe bazı kişiler bebek arabasındaki çocuklarıyla katıldı.

Yürüyüş sırasında yağmurun başlamasıyla bazı kişiler ellerindeki bayraklarla yağmurdan korundu. Slogan atıp, şarkılar söyleyerek 1,5 kilometrelik yürüyüşü tamamlayan kalabalık, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Çalan şarkılarla 1 Mayıs'ı kutlayan kalabalık, burada davul ve zurna eşliğinde halay çekerken, kurulan sahnede kutlamalara katılan siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri konuşma yaptı.

Yürüyüş güzergahında ve çevresinde polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Bazı yollar kapatılırken, yürüyüşe katılmak ve alana girmek isteyen kişiler polisler tarafından 2 kez arandı. Kutlamalar devam ederken de polis helikopteri havada turladı.

CHP'liler ise teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün adının yazdığı tişört ve pankartlarla yürüdü.

Semih ERSÖZLER-Alparslan ÇINAR/ ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber