Gün Haber

Antalya Lara'daki silahlı çatışmada kan aktı... İşte o görüntüler...

Olay, Lara bölgesindeki eğlence merkezinde 17 Kasım gecesi meydana geldi. İki grup arasında iddiaya göre laf atma nedeniyle tartışma çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Lara'daki silahlı çatışmada kan aktı... İşte o görüntüler...
Haberler / Antalya
30 Kasım 2019 Cumartesi 22:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşletme sahiplerinin araya girmesi üzerine ayrılan taraflar, sokakta yeniden tartışmaya başladı. Bu sırada araca binen bir grup, eğlence merkezi önündekilere küfür etti. Gruptan bir kişi de tabancayla ateş etti. Karşı tarafın da ateşle karşılık vermesiyle kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Sokaktakiler panik halde kendilerini park halindeki araçların arkasına atıp korunmaya çalışırken, bazıları da iş yerine girip masaları siper aldı. Çeşitli yerlerine kurşun isabet eden 4 kişi yaralandı. Kavgaya karıştığı belirlenen 14 kişi gözaltına alındı, 4'ü tutuklanırken, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 1 Aralık 2019 Pazar 08:48
Bunlar galiba çok film seyrediyorlar.İnsan hiç bir gerekçeyle silahlı çatışmaya girer mi,zaten cezaevleri dolu,ülkede nüfus patlaması olmuş,insanlar kayıtlı oldukları şehirlerden göç etmişler,kıyı şeritlerine gelerek kısa zamanda her tarafı konuta çevirmişler,değişik yöre kültürleri buralarda harmanlaşmış,sorulması gereken Anadolu'nun iç kesimlerinden ve Karadeniz kıyılarından bu kadar insan neden yer değiştirdi.Ülke genelinde sanayi ve tarım politikaları iyi planlanarak, insanların bulundukları yerde hayatlarını sürdürmeleri sağlansaydı, ve en önemlisi nüfus planlaması iyi uygulansaydı bu kadar göç hareketleri yaşanmazdı.Bazı yörelerde doğum oranları patlamış,bir ailenin 5 ile 10 arasında çocukları oluyor,çeşitli gerekçelerle sürekli doğum,buna devlet ne yapsın,sonrada valizi alan kıyı şeritlerine akın ediyor,belediyeler desen şaşırmışlar,kısa zamanda herkes hizmet bekliyor,bakın belediyeler borç içerisindeler,bunlara birde çapsız seçilen başkanlar eklenince sorunlar dağ gibi büyüyor,kısacası ülkenin kaynakları yetmiyor.Dünya nüfusu aşırı derecede çoğaldı,zaman gelecek insanlar ihtiyaçlarını gidermede zorlanacaklar ve çok sert tedbirler alacaklar gibi görünüyor,bunlardan en önemlisi doğum kontrolü, belkide bir aile en fazla şu kadar çocuk diye sınırlamalar getirilecek.Şu an olmaz öyle şey diyenler olabilir, ama eninde sonunda konuşulacak gibi görülüyor.Ayrıca insanlığın en fazla uğraşacağı konuların başında göçmen sorunlarının öne çıkacağı görülüyor.Kısacası hem ülkemizin hemde Dünya'nın işi zor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber