Gün Haber

Antalya DOB'dan Cumhuriyet konseri

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla 'Allegra Ensemble'nin sahneye çıkacağı konser verecek.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya DOB'dan Cumhuriyet konseri
Haberler / Antalya
23 Ekim 2019 Çarşamba 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya DOB, 26 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde 'Allegra Ensemble'nin sahneye çıkacağı özel bir konserle Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak. Farklı müzik türlerinden parçaların seslendirileceği konserde Ankara DOB sanatçılarından soprano Mehlika Karadeniz Bilgin, keman sanatçıları Ümmiye Özdem ve Şenzelita Aykanat, viyola sanatçısı Melda Sak, viyolonsel sanatçısı Hande Ulutaş, flüt sanatçısı Müjde Akden ile Bilkent Üniversitesi'nden piyanist Gülriz Tunca ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası perküsyon sanatçısı Irmak Tokgöz sahneye çıkacak.

Fiyatları 15 ile 30 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber