Gün Haber

Ali Çandır; 'Önce sağlık'

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Kurban Bayramı dolmayısıyla mesaj yayımladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Çandır; 'Önce sağlık'
Haberler / Antalya
30 Temmuz 2020 Perşembe 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çandır mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Binlerce yıldır onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış Anadolu, kültürlerin harmanlandığı kadim topraklara sahip. Bayramlarsa bu topraklarda toplumun çimentosu, kültürel hazinemizin en değerli parçası.

Kurban Bayramını bu yıl koronavirüsün gölgesinde pandemi döneminde kutlayacağız. Önce sağlık diyoruz. Çünkü her şeyin başı sağlık. Maske mesafe, hijyen kuralına uyarak dinsel ritüellerimizi gerçekleştirelim. Alınan önlemlere uyalım, unutmayalım alacağımız her önlem sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi ve toplumun sağlığını de koruyacaktır. Küçük ihmallerin bayramımızı zehir etmesine izin vermeyelim.

Sevdiklerimiz bir telefon kadar yakın, sevdiklerimizi ihmal etmeyelim. İhtiyaç sahiplerini unutmayalım. Bayramların en güzel yanı paylaşımın en üst seviyeye çıktığı günler olması. Birliğimizi, uzlaşma kültürümüzü ve yardımlaşma bilincimizi kuvvetlendirelim. Kurban ibadetini yerine getirirken hayvana eziyet görüntülerine izin vermeyelim.

Antalyamız dünyanın en güzel turizm destinasyonu. Yerli ve yabancı misafirlerimizi güvenli tatilin adresi Antalya’mıza bekliyoruz. Seyahat edecek yurttaşlarımızın trafik kurallarına uyarak sevdiklerine güvenle kavuşmasını diliyorum.

Antalyalıların, Türk milletinin, tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, bayramın sağlık, barış, mutluluklara vesile olmasını diliyorum."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber