Gün Haber

Alanyasporlu taraftardan açıklama

AYTEMİZ Alanyaspor'un Trabzonspor ile oyndığı maç sonrası yaşanan olayların ardından turuncu yeşilli takımın taraftar grupları bir araya gelerek açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Alanyasporlu taraftardan açıklama
Haberler / Spor
24 Haziran 2020 Çarşamba 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 28'inci haftasının kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor evinde Trabzonspor'u ağırladı. Sakin başlayan maç gergin bir ortamda tamamlandı. Maç sonu Trabzonspor ve Alanyasporlu yöneticilerin bulunduğu tribünde arbede yaşandı. Dün akşam Atatürk Anıtı önünde toplanan yerli ve yabancı Alanyaspor taraftarları Trabzonspor yöneticilerini kınadı.

Alanyasporlu taraftarlar adına konuşan Ümmet Öztürk, olayların kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Alanyaspor Kulübü ve taraftarının ligin en centilmen taraftarlarının başında geldiğini aktaran Öztürk, "Bu ülkede her alanda olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Trabzonspor başkanının ve yönetiminin kendini ötekileştirme, ayrımcı tutumu, birlik ve beraberliğe son dönemde zarar vermektedir. Bizler kulübümüzün, kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu'nun, yöneticilerimizin ve kulüp çalışanlarımızın arkasındayız. Türk futbolundaki bu ayrımcı tutuma karşıyız. Herkes aklını başına alsın, kimse Türk futboluna, birlik ve beraberliğe zarar vermesin. Trabzonspor taraftarı ve camiası ile bugüne kadar hiçbir sorunumuz olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Bizlerin Türk futbolu için centilmen tutumu her zaman devam edecektir" dedi.

AYTEMIZ ALANYASPOR'UN TRABZONSPOR ILE OYNANAN MAC SONRASI YASANAN OLAYLARIN ARDINDAN TURUNCU YESILLI TAKIMIN TARAFTAR GRUPLARI BIR ARAYA GELEREK ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber