Gün Haber

Alanya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yol kenarına savrulup alev alan otomobillerden biri ise küle döndü.
ABONE OL
Abone Ol
Alanya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Haberler / Antalya
20 Eylül 2021 Pazartesi 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza saat 00.30 sıralarında Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Y.U.'nun (37) kullandığı otomobil iddiaya göre hatalı sollama yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, şehir merkezine seyir halinde olan K.E.Ç.'nin (45) kullandığı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle yolun solunda bulunan toprak alana savrulan otomobil bir anda alev aldı. Çevredeki vatandaşlar sürücü Y.U. ile araçta yolcu olarak bulunan P.Ü. (49) ve H.D.'yi (37) çıkardı. Vatandaşlar daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi, jandarma ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü.

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan P.Ü. ve H.D.'yi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alınan H.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından savcı talimatıyla hatalı sollama yapan Y.U. jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE IKI OTOMOBILIN CARPISMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA BIR KISI YASAMINI YITIRDI, 1 KISI DE YARALANDI. KAZA SONRASI YOL KENARINA SAVRULUP ALEV ALAN OTOMOBILLERDEN BIRI ISE KULE DONDU.(FOTO:ALANYA-DHA)

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber