Gün Haber

Akşener Antalya’da...

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf, öğrenci ve iş insanlarıyla gerçekleştireceği programlar nedeniyle Antalya’ya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Akşener Antalya’da...
Haberler / Siyaset
27 Nisan 2022 Çarşamba 23:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için Antalya’ya geldi. Ankara’dan havayoluyla gelen Meral Akşener, havalimanında davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Akşener’i havalimanında İYİ Parti Antalya milletvekilleri Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İYİ Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti Kadın Kolları ve çok sayıda parti üyesi karşıladı. Parti üyeleriyle selamlaşıp, fotoğraf çektiren Akşener, makam aracına binerek kalacağı otele gitti.

Meral Akşener, yarın Şarampol Caddesi’nde esnafı ziyaret edecek, ardından Kültür Mahallesi’nde esnaf ve öğrencilerle görüşecek. Akşener, iftarda ise ANSİAD yönetiminin yanı sıra iş insanlarıyla bir araya gelecek.

IYI PARTI GENEL BASKANI MERAL AKSENER, ESNAF, OGRENCI VE IS INSANLARIYLA GERCEKLESTILERECEK PROGRAMLAR ICIN GELDIGI ANTALYADA, DAVULLU ZURNALI KARSILANDI. (FOTO: ASLI DURAN/ANTALYA, DHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 28 Nisan 2022 Perşembe 08:26
İyi Parti sürekli memleketi geziyor,karşılığını da alıyor % 17 ler de olduğu anketlerde söyleniyor.Bir kaç aydır buralarda duraksadı,artık % 20 lere doğru çıkabilirse artık daha da büyümesine devam eder.Halka dokundukça karşılığı demek ki oluyor.
 ...
 28 Nisan 2022 Perşembe 08:10
Yanlışlık mı var ümit uysal CHP li değil mi o neden karsilamis

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber