Gün Haber

Akdeniz foku, Antalya'da turistlerle yüzdü

DENİZ canlılarının en nadir memeli türlerinden olan Akdeniz foku, Antalya'da turistlerle birlikte yüzdü. O anlar, tekne turuna çıkan turistler tarafından görüntülendi.
ABONE OL
Abone Ol
Akdeniz foku, Antalya'da turistlerle yüzdü
Haberler / Antalya
25 Eylül 2020 Cuma 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Lara'da bu sabah Kundu sahillerine gelen bir Akdeniz foku, denize giren turistlere eşlik etti. Antalya falezleri ve sahillerinde sık sık görüntülenen Akdeniz fokları, bu kez kameralara Kundu Turizm Bölgesi'ndeki otelin sahilinde yakalandı. Sabah erken saatlerde denize giren turistler, metrelerce uzakta yüzen Akdeniz fokunu gördü. Akdeniz fokunun turistlerle uzak da olsa yüzme anları, tekne turuna çıkanlar tarafından görüntülendi.

NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ ALTINDA

Akdeniz kıyılarına sık sık gelen Akdeniz foklarının 100 civarında, dünyada ise 750 kadar kaldığı tahmin ediliyor. Akdeniz kıyılarında sadece Türkiye ve Yunanistan kıyılarında görülen fok türü, nesli tükenmekte olduğu için koruma altında bulunuyor.

DENIZ CANLILARININ EN NADIR MEMELI TURLERINDEN VE NESLI TUKENMEKTE OLAN AKDENIZ FOKU, ANTALYA'DA TURISTLERLE BIRLIKTE YUZDU. O ANLAR TEKNE TURUNA CIKAN TURISTLER TARAFINDAN GORUNTULENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Ahmet İSTEK/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber