Gün Haber

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonları

AFYONKARAHİSAR'da polisin düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonları
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
12 Nisan 2021 Pazartesi 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamında Gazlıgöl Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nde şüpheliler U.S. (24), E.U. (28) ve G.S.'nin (39) ikametlerinde ve üstlerinde arama yapıldı. Bunun sonucunda 3.23 gram metamfetamin maddesi, 26 adet 300 mg sentetik ecza, 2 uyuşturucu madde kullanma aparatı, suçtan elde edildiği değerlendirilen 1680 lira ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde Y.Ç. (25) ve M.Ç.'nin (20) ikamet ve üstlerinde de arama yapan ekipler toplam 107 adet sentetik ecza ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 1875 lira para ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber