Gün Haber

Acentelerle online toplantı

MURATPAŞA Belediyesi, önemli bir bölümü Almanya'da faaliyet gösteren 400 civarında seyahat acenteleriyle online toplantıda bir araya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Acentelerle online toplantı
Haberler / Antalya
6 Nisan 2021 Salı 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin en önemli turizm pazarlarından Almanya'da faaliyet gösteren seyahat acentelerinin içinde yer aldığı ve kısa adı ATAM olan Seyahat Acenteleri Pazarlama Birliği, Muratpaşa Belediyesi ve turizm profesyonelleriyle online toplantıda bir araya geldi. Yaklaşık 400 üyesi bulunan ve daha etkin bir satış ortamı sağlamayı amaçlayan birliğin toplantısında otel yöneticileri, aralarında Muratpaşa Belediyesi'nin de bulunduğu kamu kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin yetkilileri pandemi koşullarında Antalya'da güvenli bir turizm için yapılan çalışmaları acentelere aktardı. Muratpaşa Belediyesi de, online toplantıda bu yıl 14-17 Ekim tarihlerinde yapılacak Kaleiçi Old Town Festivali, covid-19'la mücadelede gerçekleştirdiği çalışmalar ve projelerini acentelerle paylaştı.

MURATPASA BELEDIYESI, ONEMLI BIR BOLUMU ALMANYA'DA FAALIYET GOSTEREN 400 CIVARINDA SEYAHAT ACENTELERIYLE ONLINE TOPLANTIDA BIR ARAYA GELDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber