Gün Haber

AÜ'de kariyer günü gerçekleştirildi

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ve Antalya Business Network iş birliği ile '2. Uluslararası Kariyer Günü' düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ'de kariyer günü gerçekleştirildi
Haberler / KAMPÜS
24 Ekim 2019 Perşembe 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Salonu'nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ertürk yaptı. Prof. Dr. Ertürk, kariyer günlerinin her bölüm için önemli olduğunu belirterek öğrencilerin gelecekte başka mesleklere de yönelebilmelerinde bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu vurguladı.

Alman Dili ve Edebiyatı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Arıkılıç Songören, Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Demir ve Antalya Business Network Yönetim Kurulu Başkanı Helena Schönbaum koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte öğrencilere kariyerleri için çeşitli iş olanakları sunuldu.

Etkinlikte, firma yetkilileri de öğrencilere şirketlerini tanıtan kısa sunumlar yaparak iş görüşmelerinde yapılması gerekenler hakkında bilgiler aktardı. Sunum bitiminde öğrenciler 15 dakikalık mülakatlarla firma yetkililerine özgeçmişlerini sundu.

Gün içerisinde birçok firma ile görüşme şansı yakalayıp, çeşitli iş sektörleri hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler,iş görüşmesi deneyimi kazandıklarını, geleceğe dair planlarını oluşturmaya başladıklarını ifade etti.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) EDEBIYAT FAKULTESI ALMAN DILI VE EDEBIYATI BOLUMU VE ANTALYA BUSINESS NETWORK IS BIRLIGI ILE '2. ULUSLARARASI KARIYER GUNU' DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber