Gün Haber

AÜ Ziraat Fakültesi’nden Büşra Yapıcı’ya Onur Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin kuruluşunun 40. yılı görkemli bir kutlama töreni ile kutlandı. İlk mezunların, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin bir araya geldiği törende, Antalya’da faaliyet gösteren ve ülkemiz tarımına önemli katkılar sunan 40 firmaya onur ödülü takdim edildi.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ Ziraat Fakültesi’nden Büşra Yapıcı’ya Onur Ödülü
Haberler / KAMPÜS
14 Kasım 2023 Salı 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın katılımlarıyla Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen törende, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin kuruluşunun 40. yılı geniş bir katılımla kutlandı. Bu anlamlı günde 40. kuruluş yılına özel olarak Antalya tarımına yön veren 9 alt kategoride sadece 40 firma onur ödülleri ile taçlandı. Antalya tarımına yapmış olduğu katkılardan ötürü Petektar Tohumculuk’un sahibi Büşra Yapıcı’nın tek kadın olarak ödüle layık görüldüğü bu törende sektörde göstermiş olduğu sayısız başarı ile Yapıcı haklı bir gurur yaşarken, ödülü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’dan teslim aldı. Tüm kadınlara ilham kaynağı olan ve her daim başarılı duruşundan ödün vermeyen Büşra Yapıcı, başarılarına bir başkasını daha eklerken, bu ödül ile birlikte sektörde lider konumundaki firmalar arasında yerini daha da sağlamlaştırmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber