Gün Haber

AÜ Sınavsız İkinci Üniversite kayıtları başladı

ANADOLU Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nin üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun olan ya da üniversitede öğrenim görmeye devam edenler için sunduğu 'Sınavsız İkinci Üniversite' programlarına kayıtlar 31 Ağustos Pazartesi günü başladı.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ Sınavsız İkinci Üniversite kayıtları başladı
Haberler / KAMPÜS
2 Eylül 2020 Çarşamba 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Açıköğretim Sistemi'nin herhangi bölümden mezun olmuş ya da üniversite öğretimine devam edenler için sunduğu 'Sınavsız İkinci Üniversite' programına kayıtlar başladı. Herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olmuş kişiler, diledikleri 38 ön lisans programından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olmuş kişiler ise diledikleri 38 ön lisans veya 15 lisans programından birine giriş sınavı olmadan İnternet ve Açıköğretim Sistemi Büroları üzerinden 15 Ekim'e kadar kayıt yaptırabilecek.

DÜNYA ÜNİVERSİTELERİ ARASINDA

İkinci Üniversite programlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden 'Kayıt Otomasyonu' bağlantısıyla 'İkinci Üniversite' linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirebilecek. Öğrenciler kayıt için gerekli belgeleri hazırlayıp bankaya ödemelerini yaptıktan sonra, Açıköğretim Sistemi Büroları'ndan kayıt işlemlerini tamamlayabilecek. AÜ Açıköğretim Sistemi İkinci Üniversite programları, e-kampüs sistemi üzerinden çevrimiçi olarak sunduğu birçok farklı öğrenme malzemesi ile bu alanda öğretim hizmetleri sunan dünya üniversiteleri arasında ön sıralarda yer alıyor.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren basılı kitaplarını dijitale taşıyan AÜ Açıköğretim Sistemi, e-Kampüs öğrenme yönetim sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla öğrenmelerini sürdürme olanağı tanıyor.

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber