Gün Haber

AÜ Çevre Hizmet Ödülleri başvurusu başladı

AKDENİZ Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2019 başvuruları başladı.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ Çevre Hizmet Ödülleri başvurusu başladı
Haberler / KAMPÜS
22 Ekim 2020 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, 'Çevre değerlerini koruyup geliştirmenin en etkin yolu iyiyi ödüllendirmektir' anlayışıyla 23 yıldır düzenlediği Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2019 için 20 Kasım'a kadar başvuru alınacak.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri her yıl, Türkiye, Antalya ve Akdeniz Üniversitesi ölçeklerinin yanı sıra Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde, bir önceki yıl içinde çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

Katılımcılar öneri dosyalarını 20 Kasım 2020 Cuma günü, saat 17.00'ye kadar Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne elden, posta ya da [email protected] mail adresine mail yoluyla ulaştırabilecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber