Gün Haber

ANTGİAD, İzzet Pinto ile girişimciliği konuştu

ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) üye buluşmalarının konuğu, Global Agency'nin kurucusu ve CEO'su İzzet Pinto oldu.
ABONE OL
Abone Ol
ANTGİAD, İzzet Pinto ile girişimciliği konuştu
Haberler / Antalya
17 Ocak 2022 Pazartesi 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumartesi kahvaltısında bir araya gelen ANTGİAD üyelerinin ve YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege'nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda en genç girişimci ödülünün sahibi İzzet Pinto, 'Girişimciliğe Farklı Bakış' konulu sunum gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında konuşan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Antalya'da genç kuşağı temsil eden bir dernek olarak girişimciliğe ve genç istihdama verdikleri önemi dile getirerek, şöyle dedi:

"Dernek üyelerimiz kentin sorunlarına çözüm üretmek adına kentin belirli noktalarında kentin gelişimine katkı sağlayacak projelerde görev almaktadır. Sadece yönetim kurulu olarak değil, dernek üyelerimizin ve komisyonlarımızın önerilerini dikkate alarak projeler üretmeye ve yine üyelerimiz arasında ticaretin gelişimine yönelik de çalışmalarımıza devam etmekteyiz."

GENÇLERİN GİRİŞİMCİLİĞE YÖNLENDİRİLMESİ GEREKİR

Girişimcilik konusunda gençlerin teşvik edilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Sert, “Gençlerin start-up ve melek yatırımcılarla buluşması çok önemli. Bu konuda Antalya'nın kent dinamikleri olarak bir araya gelip bu ekosistemin oluşmasını sağlamalıyız. Gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesi ekonominin gelişmesi ve katma değerli ürünlerin ortaya çıkarılması için çok önemli. Yine bu bağlamda her daim istişarelere açık olan ve ortak çalışmalar yürütme şansı bulduğumuz tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bugün bizleri yalnız bırakmayan Aykut Ege başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

STK'ların iş birliğinin kent dinamikleri ile birleşerek çok önemli sonuçlar doğuracağını belirten Aykut Ege ise bu husustaki çalışmaları nedeniyle ANTGİAD yönetim kurulu ve tüm üyelerine teşekkür ederek YÖRSİAD üyelerinin desteklerini ve selamlarını iletti.

HAYAL ETMEK, HAREKETE GEÇMEK, KENDİNE İNANMAK VE RİSK ALMAK

Başarısızlıkla sonuçlanan tüm girişimlere rağmen denemekten vazgeçmemek gerektiğine dikkat çeken İzzet Pinto, başarının hayal etmek, harekete geçmek, yüzde 100 inanmak ve risk almakla elde edildiğini vurguladı. Vazgeçmemenin kazanılan başarılarda en önemli faktörlerden biri olduğuna inandığını aktaran İzzet Pinto, bir işte başarılı olmanın ve kazanmanın başlıca gerekleri arasında ise hayal kurmak, kurulan hayaller hakkında harekete geçmek ve eylemde bulunmak, yapılan işte kendine sonuna kadar inanmak ve son olarak da risk almaktan korkmamak olduğunu dile getirdi. Başarıdaki en önemli faktörlerden birinin paylaşımcılık olduğunu söyleyen İzzet Pinto, kazanmanın yolunun paylaşmayı bilmekten geçtiğini belirtti.

Toplantı sonunda ANTGİAD Başkanı Osman Sert, günün anısına İzzet Pinto'ya hediye takdim etti.

ANTALYA GENC IS INSANLARI DERNEGI (ANTGIAD) UYE BULUSMALARININ KONUGU, GLOBAL AGENCY'NIN KURUCUSU VE CEO'SU IZZET PINTO OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber