Gün Haber

AKP Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural, CHP'ye geçti

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz AKP Kepez Meclis Üyesi Eşref Ural'ın CHP'ye geçmesi ile ilgili açıklama yaptı
ABONE OL
Abone Ol
AKP Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural, CHP'ye geçti
Haberler / Siyaset
26 Haziran 2020 Cuma 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kurnaz'ın açıklaması :

"AKP'li Kepez İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Eşref Ural bugün itibariyle köklü partimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılmış bulunmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplumun her kesimine yüreğimizi, sevgimizi ve kapımızı açtık diyerek Sn. Eşref Ural' a CHP Genel Merkez'de rozetini takarak hoşgeldin dileklerini ilettiler. Bizlerde CHP Kepez İlçe Başkanlığı olarak Genel Başkanımızın işaret ettiği gibi parti gözetmeksizin tüm Kepezli hemşerilerimize kapımızın ve gönlümüzün sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isteriz. Bu gönül birlikteliğimizin, partimize, Kepez'imize, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum"

Eşref Ural'ın açıklaması:

"Belediyeler halk iradesinin doğrudan doğruya hayata geçtiği kurumlardır. Dolayısıyla seçilmiş belediye meclis üyeleri, belediyenin meclis ve idari faaliyetlerinde etkin görev ve sorumluluk almalıdırlar. Ancak Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü halkın oyları ile seçilmiş meclis üyesini, sadece meclis çalışmalarıyla sınırlandırıp, belediye, idari ve icrai faaliyetlerinden uzak tutmayı tercih ediyor. Bu anlayışın antidemokratik olduğunu ve ilaveten, demokrasi ve halk iradesinin tahahhkunu engellediğini düşünüyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ZAFER POYRAZ
 5 Temmuz 2020 Pazar 14:12
SAKIN AKLINDAN ÇIKARMA #KURNAZ ! UNUTMA ! TOR KENDİSİNİ BOĞAR !.. CHP Yİ ANTALYA''DA KİMSENİN KİRLİ SIYASETINE ALET ETMEYE HAKKI YOKTUR HADDİDE DEĞİLDİR NOKTA !... ANTALYA''DA AK PARTİ KEPEZ MECLİS ÜYESİ GAZETECİ EŞREF URAL... CHP''DEN İSTİFA ETTİ !. __AK PARTİYE GEÇTİ !_ __AK PARTİDEN İSTAFA ETTİ !__ CHP''YE GEÇTİ... CHP''DEN İSTİFA EDERKEN.... GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN ''''KILIÇDAROĞLU ''NA, CHP''YE, FETÖ''CÜ, CHP YALAN MAKİNELERİNİN, CAHİLLERİN, SOYTARILARIN, AHLAKSIZLARIN SONRADAN GÖRMELERİN PARTİSİ DEDİ'''' !. BUGÜN İSE ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI !?? CHP KEPEZ İLÇE BAŞKANI BUNU BAŞARI OLARAK SAYFASINDA PAYLAŞTI.. ACEMİ CHP''LİLER SEVİNİYOR VE YUVAYA DÖNDÜ DİYE PAYLAŞIMLAR YAPIYORLAR... ŞİMDİ KİM FETÖCÜ, CHP YALAN MAKİNELERİNİN, CAHİLLERİN, SOYTARILARIN, AHLAKSIZLARIN SONRADAN GÖRMELERİN PARTİSİ YORUM SİZLERİN... SOYADININ GEREĞİNİ İCRA EDERKEN BALTAYI TAŞA VURAN; GENÇ, HEYECANLI, AMA ACEMİ ÇAYLAK BAŞKAN SAKIN UNUTMA !! KEDİ KURNAZ AMA FARE AHMAK DEĞİLDİR !! GENELBAŞKANIMIZ SAYGI DEĞER İNSAN SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU NU; KİMSE KENDİ YANLIŞLARINA ALET EDİP, KENDİ SİYASİ İKBALİ İÇİN PARTİMİZE ZARAR VERME ADINA YANLIŞ YÖNLENDİRMEMELİDİR ! ANTALYA İL BAŞKANIMIZ SAYIN NUSRET BAYAR IN HABERİ OLMADAN VE ONUN DIŞINDA YAPILAN PARTİMİZE ZARAR VERDİĞİNE İNANDIĞIM BU VE BENZERİ GİRİŞİMLERİ ESEFLE VE NEFRETLE KINIYORUM !
 toprak
 28 Haziran 2020 Pazar 08:21
Önder Kurnaz' da fırsatı kaçırmamış.Fena çalışmadığı konuşuluyor.Hadi bakalım önümüzdeki seçimde KEPEZ Belediye Başkan adayı olabilir.Seçilirse büyük iş yapmış olur.Hemde devamlı garantili ilçelerden seçilenlere bir ders vermiş olur.Önemli olan zoru başarabilmek.
 taş
 28 Haziran 2020 Pazar 08:13
Hangi partiden olduğu önemli değil,demek ki daha aday olduklarında bir takım beklentiyle hareket ediyorlar.Oda olmayınca yer değiştirmeler.Kendi beyanına göre gerekçeye bakın,meclis çalışmalarına katılıyormuş ancak diğer faaliyetlerde de görev bekliyormuş.Oldu olacak bütün meclis üyelerine birer makam ve maaş bağlasanız demek ki hayır demeyecekler.Hani siyasete halka hizmet için giriyorlardı.Önce kendine hizmet gerisi hikaye düşüncesi.Maalesef çoğunluk böyle, ben ve yakınlarım diyor.İşte son kötü örnek.
 Mustafa Akman
 28 Haziran 2020 Pazar 00:20
Bu tür oynak kişilerin adam yerine konmaması gerekir diye düşünüyorum. Partideki insanlara saygısızlık bence bu kişinin geri kabul edilmesi.
 Kepezli
 26 Haziran 2020 Cuma 16:15
Vay vay vay,CHP den AKP ye,AKP den CHP ye,tahtaravelli meclis üyesi,seçilmiş fakat bürokrat olamamış,maaşa bağlanamamış.vah vah vah..çok üzüldük doğrusu..Acaba CHP li B.Şehir de boş makam varmı acaba....

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber