Gün Haber

AK Parti Dinar Kadın Kolları'nda seçim

AK PARTİ Dinar Kadın Kolları kongresi sonucunda mevcut Başkan Gül Lale Çağlı yeniden seçildi
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti Dinar Kadın Kolları'nda seçim
Haberler / Siyaset
18 Ekim 2020 Pazar 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Dinar 6. Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Aziz Park'taki kongreye Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Afyonkarahisar İl Genel Meclis üyeleri Bilal Demiröz, Ahmet Çetin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanı ve divan üyelerinin seçimi yapıldı. Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Gül Lale Çağlı yeniden seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise Fatma Karakuş, Türkan Yıldırım, Cennet Yılmaz, Gül Türker, Sultan Küçüktaş, Elif Darakçı, Zaferiye Öztürk, Rabia Er, Fatma Cihangir Avcı, Zeliha Özpınar, Nevin Baytaroğlu, Filiz Baytar, Neslihan Özkan, Ayşe Güneşdoğar'dan oluştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber