Gün Haber

ABP Başkanı Bedri Yalçın: Korkmayın...

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya'da düzenlenen toplantıda partisinin 3 ilçe başkanını tanıttı.
ABONE OL
Abone Ol
ABP Başkanı Bedri Yalçın: Korkmayın...
Haberler / Siyaset
28 Ağustos 2020 Cuma 21:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mall Of Antalya'da gerçekleşen akşam yemeğine Anadolu Birliği Partisi'nin yeni atanan Serik İlçe Başkanı M. Ali Şimşir, Konyaaltı İlçe Başkanı Serdal Perik, Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Kanat  partililere tanıtıldı.
Yemekte Kepez İlçe Başkanı Kadir Çağlayan, Kaş İlçe Başkanı Bilal Yedirin ile Demre İlçe Başkanı Hamit Yumrutaş'ta bulundu.

Yemekte konuşan Bedri Yalçın şunları söyledi:

“Bir insanda duruş olmalı. Bugün söylediğini, yarın da söylemeli. Yarından sonra da söylemeli, Yaşadığı sürece söylediklerinin arkasında olmalı. Zaman geçtikçe değişmemeli. Anadolu Birliği Partisi ekonomisiyle, aldatmayan anlayışıyla memlekete hizmet edecektir. Biz kararlıyız. Biz bu yolda her şeyi göze aldık. Hiçbir eksiğimiz yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda 100 yıl önce söylediği gibi biz de bugün yeniden Anadolu diyoruz. Kimse korkmayacak. Herkes özgürce yazacak, okuyacak ve düşüncesini dile getirecek. Bu memlekette alevisiyle, sünnisiyle ve göçmeniyle herkes eşit haklara sahiptir. Birisi diğerinden üstün olamaz. Herkes eşit ve özgür.”

NE VAAZ NE DE VAAT, EN GÜZELİ İCRAAT

Bedri Yalçın ülke ekonomisinin eridiğini belirterek şu örneği verdi:

“Bizler icraat yapacağız. Her şey bu milletin son kararına bakar. Eğer siz uyanmazsanız, siz nereye gidiyoruz diye sorgulamazsanız, düşünmezseniz olmaz. Çok uzağa gitmeyin. 200 TL 2009 yılında 137 dolar ediyordu. Bugün ne kadar ediyor?.. 25-26 dolar arası. Eriyoruz…”

Yalçın, yemeğe katılan ANFAŞ Fuar Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı'ya övgü yağdırdı şunları söyledi:Kendisi 71 yaşında, 60'tan fazla madalyası var. Türkiye Milli Sporcusu. Türk bayrağını her yerde dalgalandırıyor. Ve son 5 yıldır bu kadar madalya. Öncesi olsa siz düşünün. Tam heykeli dikilecek adam. Başarılarını anlata anlata bitiremeyiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 29 Ağustos 2020 Cumartesi 05:36
Her gün bir parti kuruluyor.Anlayan var mı,neredeyse sabah ilk kalkan 30 kişi buluyor ve bir parti kuruyor.Hani sistem değiştiğinde bu kadar çok parti olmayacaktı,hatta 2,5 parti olacak deniyordu,bir yerde bir hata var.Vatandaşa söylenenlerin tam tersi oldu,yüzde 1 oy alan parti dahi kıymetli hale geldi,olacak iş değil.Bu yanlışın düzeltilmesi gerekir.Olmuyor işte.Her yönden çuvalladık.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber