Gün Haber

2020 bikini ve mayo modelleri

MAYO ve bikini firmaları 2020 yaz sezonu hazırlıklarını tamamlayarak katalog çekimleri ve bayi tanıtımlarına başladı. Antalyalı mankenler eşliğinde yeni koleksiyonlarını tanıtan firmalar, izleyenlerden tam not aldı.
ABONE OL
Abone Ol
2020 bikini ve mayo modelleri
Haberler / Antalya
17 Kasım 2019 Pazar 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin tanınmış mayo ve bikini markası Dagi Beeachwear, 2020 koleksiyonunu, Kundu oteller bölgesindeki Concorde Otel'de tanıttı. Türkiye ve yurt dışından gelen bayilere yönelik tanıtım defilelerini EMY Organizasyon & Ajans mankenleri yaptı. Defilelerin ardından katalog çekimi de gerçekleştirildi.

Şirketin grup yöneticisi Lütfi Turgut'un ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım günlerinde, günlük hayatta kullanılan desenlerin yanı sıra doğal hayatın içindeki görseller ön planda tutuldu. Klasik bikini ve mayolara retro bir dokunuş yaptıklarını belirten Lütfi Turgut, "Ürünlerimiz üzerinde kullanılan halka aksesuarlar zengin ve şık bir duruş gösteriyor" dedi.

Koleksiyonu tasarlarken yanık ve bronz teni daha belli edecek model ve renkleri tercih ettiğini söyleyen tasarımcı Sedef Tomba ise "Koleksiyonda çocuksu fırfırlar, yüksek beller, bağcık detayları, püsküller ve çapraz ip detaylarına öncelik verdim" dedi.


MAYO VE BIKINI FIRMALARI 2020 YAZ SEZONU HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYARAK KATALOG CEKIMLERI VE BAYI TANITIMLARINA BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber