Gün Haber

1251 oyla yeniden genel başkan seçildi

CHP’nin “Hedef iktidar” sloganıyla Bilkent Odeon Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 37. Olağan Kurultayı’nın ilk gününde Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Genel Başkanlığa seçildi.
ABONE OL
Abone Ol
1251 oyla yeniden genel başkan seçildi
Haberler / Siyaset
25 Temmuz 2020 Cumartesi 18:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kurultay'da kullanılan oy sayısı 1318, geçerli oyların sayısı 1251. Geçersiz oyların sayısı 67. Kemal Kılıçdaroğlu 1251 oy alarak CHP'nin Genel Başkanı seçildi. 

Kılıçdaroğlu, teşekkür konuşmasında 83 milyona hizmet etmek inancından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini söyledi. Kavga ve ayrışma değil, beraber olma zamanı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Verdiğiniz her oya layık olmaya çalışacağım. Yeri gelir 24 saat çalışırım. Bu taahhütlerimizi dostlarımızla birlikte yerine getireceğimizi söyledik. Kavga zamanı değil, ayrışma zamanı değil, beraber olma, birlikte olma zamanıdır. Elbette herkes bizim gibi düşünmeyebilir. Ama her düşünceye saygı göstermek de bizim görevimizdir. Biz farklı düşünceleri her zaman dinlemeliyiz. Bakın biz ne kadar hoşgörülüyüz. Ayrışma yok. Ayrıştırmak, bölmek isteyenler kendi koltuklarını korumak isteyenlerdir. Biz bunlardan olmayacağız. Yeni bir siyaset anlayışını başlattık ve bu anlayışla yola çıkacağız. Bana verdiğiniz oyun benim açımdan doğurduğu sorumluluğun farkındayım. Bu ülkeye hizmet etmek benim için mübarek bir görevdir. Ben bu görevi mutlaka yerine getireceğim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber