Gün Haber

'Tarihi kazanımlara imza attık'

SAĞLIK Sen Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, 6'ncı dönem toplu sözleşme sürecinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını temsil eden sendikalarının tarihi kazanımlara imza attığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Tarihi kazanımlara imza attık'
Haberler / BURDUR
27 Ağustos 2021 Cuma 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Sen Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, sendika binasında basın toplantısı düzenledi. Sağlık Sen'in, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının önemli sorunlarını çözüme kavuşturduğunu kaydeden Ozan, şunları söyledi:

"Kangren haline gelmiş, bugüne kadar göz ardı edilmiş sorunların çözüme kavuşması amacıyla büyük bir mücadele verdik ve masaya kazanma umuduyla oturduk. Çok şükür, önemli kazanımlar elde ettik. Pandeminin kahramanı sağlık çalışanları, emeklerinin karşılığını düne göre daha çok alacak. Sağlık Sen olarak her zaman sağlık emekçilerinin yanında olduk. Sahada tüm teşkilatımızla verdiğimiz mücadeleyi, masadaki mücadelemizle taçlandırdık. Özellikle ek ödeme konusunda önemli bir kazanım elde ettik. İnşallah bu kazanımların devamı gelecek. Bundan sonra da sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzünü güldürecek tarihi kazanımlara, imzamızı attık."

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber