Gün Haber

'Şiddetsiz sağlık ortamında hekimlik yapmak istiyoruz'

TÜRK Tabipleri Birliği'nin "Şiddetsiz bir sağlık ortamında emeğimizin karşılığını alarak hekimlik yapmak istiyoruz" başlığı ile yürütmekte olduğu etkinlikler sürerken Antalya'da yine bir şiddet olayı yaşandı.
ABONE OL
Abone Ol
'Şiddetsiz sağlık ortamında hekimlik yapmak istiyoruz'
Haberler / Antalya
24 Ocak 2020 Cuma 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Yaşam Hastanesi'nde Acil Servis'te görev yapan Dr. Mehmet Yapıcı, 23 Ocak günü, hasta yakınları tarafından fiziksel ve sözel şiddete uğradı. Beyaz Kod veren doktor Yapıcı, hukuki süreç başlattı. Antalya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nursel Şahin, Genel Sekreter Dr. Naci İşoğlu, yönetim kurulu üyeleri Dr. Aydan İzgi, Dr. Kaan Taşer ve Doç. Dr. Fikret Taş, şiddete uğrayan Dr. Mehmet Yapıcı ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Denizer'i ziyaret etti.

'Geçmiş olsun' dileklerini ileten oda yönetimi, hukuki destek de verebileceklerini açıkladı. Oda Başkanı Prof. Dr. Şahin, "Çözümün en önemli parçası, tüm hekimlerin ortak tutum almasıdır. Meslektaşımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz. Sorunların çözülmesi için sorumluluğu olan yetkilileri adım atmaya, şiddet çığlıklarına kulak vermeye çağırıyoruz" dedi.

ANTALYA (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber