Gün Haber

'Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dokunulmazlığının olmaması ile tehdit edildiğini aynı tehdidin Kemal Kılıçdaroğlu için de yapıldığını ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
'Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir'
Haberler / Siyaset
23 Haziran 2020 Salı 23:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halk TV'de Fatih Ertürk ile Günün Raporu'na konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdağ, gündeme ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Özdağ, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti lideri Akşener'i dokunulmazlığının olmaması ile tehdit ettiğini belirterek, Erdoğan'ın aynı tehdidi Kılıçdaroğlu'na da yaptığını ifade etti. 

Özdağ şöyle devam etti;

"Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ne dedi? "Sizin dokunulmazlığınızı da kaldıracağız." dedi. Biliyorsunuz parlamentoda anayasa değişti. Vekillerin dokunulmazlığı değişti. Burada Cumhuriyet Halk Partisi zamanı doğru okuyamadı.

Şimdi Kılıçdaroğlu'nu büyük bir tehlike bekliyor. Sayın Kılıçdaroğlu tutuklanabilir Türkiye'de. 

Yanılmıyorsam sayın Kılıçdaroğlu'nun 39'a yakın fezlekesi var. Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir. "

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber