Gün Haber

"Otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefil"

MHP Milletvekili Cemal Engünyurt, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Haberler / Siyaset
27 Eylül 2019 Cuma 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında tepki çeken ifadeler kullanmıştı.

MHP’li Semih Yalçın, Meral Akşener için “Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy” derken şöyle tehdit göndermesinde bulunmuştu:

“Kavga, kaos ve istenmedik olaylara yol açabilecek; masum insanların birbirine girmesine, kan akmasına yol açabilecek kışkırtmalar tehlikelidir, ateşle oynamaktır.”

MHP’li Yalçın’a yanıt İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan gelmişti. Türkkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yalçın için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sarhoş ve müptezel bir adamın bir kadın siyasetçiye, bir parti Genel Başkanı’na cinsiyeti üzerinden devamlı hakaret ve küfür etmesini Türk kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

İşte o mesaj:

 

“ALKOLİK, MÜPTEZEL VE OTEL LOBİLERİN DE KADIN PEŞİNDE DOLAŞAN…”

Bu kez MHP Milletvekili Cemal Engünyurt, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a yanıt verdi.

MHP’li Cemal Engünyurt, sosyal medya hesabından “Lütfü Türkkan, yüzüne tükürülecek bir adam bile değilsin. Eleştiri yapmak yerine hakaret etmek, senin gibi Alkolik, Müptezel ve otel lobilerin de kadın peşinde dolaşan sefillere çok yakışır. Merali savunma adına, Semih Yalçına yaptığın hakaretleri, sana bin misliyle iade ediyoruz” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

Odatv.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 27 Eylül 2019 Cuma 14:33
Bir kadın siyaset yapmaya kalktı başına gelmeyen kalmadı.Nasıl bir durum,nasıl bir düşünce anlayan var mı,Meral AKŞENER'in suçu ne,bir partiye genel başkan olmak için seçime gireceğim dedi,vay,sen nasıl olur aday olmaya kalkarsın diye kadına edilmedik küfür,atılmadık iftira kalmadı.Kongre yapmamak için ta Gemerek ilçesinden karar çıkardılar,yaşanan rezaleti herkes seyretti.Sonra kadın ayrıldı bir parti kurdu aman yarabbi her gün hakaret,bu nasıl bir ağız yapısı,hiç mi utanma arlanma yok bunlarda,topluma kötü örnek oluyorlar,böyle siyaset olmaz olsun,yere batsın.Sonrada kalk ben kadına saygılıyım de,nasıl saygılı olduğunuzu bu millet görüyor,onun içindir ki 45 yıldır partiyi büyütemiyorsunuz.Bu gidişle de debelenip kalacaksınız.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber