Gün Haber

'Klinik seyrinde düzelme izlenmektedir'

KORONAVİRÜS tedavisi sonrası akciğerlerindeki hasar nedeniyle hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, klinik seyrinde düzelme izlendi.
ABONE OL
Abone Ol
'Klinik seyrinde düzelme izlenmektedir'
Haberler / Sağlık
19 Eylül 2020 Cumartesi 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Muhittin Böcek'in son durumu hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, Böcek'in tedavisinin devam ettiği belirtilerek, ''Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerisinde de olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyrinde düzelme izlenmektedir" denildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş ve hastaneye yatırılmıştı. Koronavirüsü yenen ancak akciğerlerinde hasar oluşan Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış ve entübe edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 19 Eylül 2020 Cumartesi 15:52
Anlaşılan ağır atlatıyor.Bir an önce şunun aşısı piyasaya çıksa da herkes aşılansa yoksa milletin psikolojisi bozuldu.Ne acayip bir şey görülmüyor ama Dünya'ya diz çöktürdü,artık mutasyona uğraması lazım,insanoğluna verdiği zarar yeter.Peki Dünya'yı yöneten,yeraltı yerüstü kaynaklarını sömüren 20 kadar Devlet bundan ders alırlar mı,en önemlisi bu, yoksa yine eski düzen ensede boza pişirmeye devam mı.İlk defa bu virüs herkesi eşitledi,paranın pulun geçmediği,zenğinin fakirin bir olduğu bir dönem yaşatıyor.Umarım kişisel olarak insanlık buradan ders çıkarır mı,ortalama 70 yıllık ömürde ölene kadar mal mülk peşinde koşmanın bir işe yaramadığını,yetecek kadar almanın ve sağlıklı yaşamın sağlanması için bir dönüş yapar mı bütün mesele bu.Yoksa eski tas eski hamam olacaksa bu Dünyalının başına daha çok işler gelir.Sonuşta virüse yakalanan herkesin atlatması temennisiyle.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber