Gün Haber

'Dijitalleşen İletişim' kitabı raflarda yerini aldı

AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan'ın editörlüğünü ve bölüm yazarlığını yaptığı 'Dijitalleşen İletişim' kitabı çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
'Dijitalleşen İletişim' kitabı raflarda yerini aldı
Haberler / KAMPÜS
7 Ocak 2020 Salı 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yedi bölümden oluşan kitapta bölüm yazarlığını Prof. Dr. Ahmet Ayhan, Dr. Öğretim Üyesi Zuhal Gök Demir, Öğr.Gör. Dr. Yasemin Bilişli, Öğr.Gör. Dr. Fatma Çakmak, Dr. Öğretim Üyesi Ali Naci Karabulut, Dr. Öğretim Üyesi Gaye Topa Çiftçi ve Gülsüm Erkan üstlendi.

Prof. Dr. Ahmet Ayhan, teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijitalleşen iletişimin bugün hayatın her alanına nüfuz ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Dijital iletişim denince ilk olarak aklımıza gelen bilgisayar ve cep telefonlarını çeşitli mecralardan yararlı bilgiler transfer etmek, ticaret ve pazarlamada yeni iletişim teknolojilerinin sunduğu avantajlardan yararlanmak ve yaşamımızın odağı haline gelen sosyal medya hesaplarına erişmek ve zaman geçirmek için adeta vücudumuzun bir parçası haline getirdik. Özellikle son on yılda hızla gelişen bu teknolojinin bizi nasıl etkilediğine, gelecek kuşaklarımızın ve toplumsal yaşamımızın nereye evrileceğine ilişkin daha ciddi kafa yormak ve bu yönde politikalar üretmek zorundayız. Bu anlamda bu süreci anlamaya katkı sunacak ve dijital iletişimi farklı yönleriyle ele aldığımız 'Dijitalleşen İletişim' kitabımız raflarda yerini aldı. Akademik alanda bu konuda çalışan akademisyen ve öğrencilerin yanında konuya ilgi duyan herkesin yararlanabileceği kitabımızın herkese faydalı olmasını diliyorum."

AKDENIZ UNIVERSITESI ILETISIM FAKULTESI DEKANI PROF. DR. AHMET AYHAN'IN EDITORLUGUNU VE BOLUM YAZARLIGINI YAPTIGI 'DIJITALLESEN ILETISIM' KITABI CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber