Gün Haber

'Bir şey unuttum' diye döndüğü evde ağır yaralı bulundu

ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde, emekli ambulans şoförü Ö.G. (65), hastaneye gitmek için çıktığı eve, eşine 'Bir şey unuttum' deyip, döndü. Kısa süre sonra gelen silah sesi üzerine eve giren eşi, Ö.G.'yi ağır yaralı halde buldu.
ABONE OL
Abone Ol
'Bir şey unuttum' diye döndüğü evde ağır yaralı bulundu
Haberler / ISPARTA
13 Ocak 2020 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yalvaç'ın Hüyüklü beldesinde oturan ve bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öne sürülen Ö.G., saat 12.00 sıralarında eşiyle Yalvaç Devlet Hastanesi'ne gitmek için otomobile bindi. Ö.G., otomobille hareket edecekken, 'Evde bir şey unuttum' deyip, araçtan inerek, eve çıktı. Bir süre sonra silah sesi duyan Ö.G.'nin eşi eve çıktı. Eşi eve girdiğinde, Ö.G.'yi yanında tabancayla kanlar içinde yatarken buldu. Ö.G.'nin eşi komşularından yardım isterken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 

Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Ö.G., Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ö.G., buradan Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yıllarca ambulans şoförlüğü yapan, maddi sıkıntısı bulunmadığı ve 2 oğlunun da yurt dışında olduğu öğrenilen Ö.G.'nin intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber