Gün Haber

'Bir ay öncesinin 3-4 katı rakamlara ulaştık'

ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, "Son haftalarda hem ülkemizde hem de şehrimizde vaka sayıları çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. Elimizdeki rakamlar neredeyse ilk günlere geri döndüğümüzü gösteriyor. İlimizde bir ay öncesinin 3-4 katı rakamlara ulaştık" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
'Bir ay öncesinin 3-4 katı rakamlara ulaştık'
Haberler / ISPARTA
19 Ağustos 2021 Perşembe 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ömer Seymenoğlu, Keçiborlu ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek çeşitli konularda bilgilendirmede bulundu. Vali Seymenoğlu burada yaptığı konuşmada, "Son haftalarda hem ülkemizde hem de şehrimizde vaka sayıları çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor. Elimizdeki rakamlar neredeyse ilk günlere geri döndüğümüzü gösteriyor. Onun için ne olur 'bu salgının üstesinden geldik' gibi bir yanlış anlayışa kapılmayalım. Ne olur bu mücadeleye ilk günkü gibi devam edelim. İlimizde bir ay öncesinin 3-4 katı rakamlara ulaştık. Burada şunu tekrarlamak istiyorum; ne olur maskeden taviz vermeyelim, çok kalabalık ortamlarda çok uzun süre bulunmayalım, temizliğe dikkat edelim. Bunun yanına bir de aşılarımızı olduğumuz takdirde emin olabilirsiniz ki bu mücadeleyi en hızlı şekilde lehimize çevirmiş oluruz. Aksi takdirde bu çok daha uzun sürer çok daha olumsuz etkileriyle karşılaşırız. Köylerimizde vatandaşlarımızı uyarmak lazım aşıya ulaşamamak diye bir şey yok arkadaşlar, siz bana deyin ki 'benim köyümde 10 kişi 15 kişi aşı olacak bize bir sağlık ekibi gönderir misiniz?' Gönderelim bu çalışmayı da ne olur yapın, yapın ki önümüzdeki günler, ayları veya yılı kurtaralım. Ama aşıyı yaptırmadığımız takdirde zararımız gün geçtikçe de artıyor" diye konuştu.

Son günlerde yaşanan orman yangınları hakkında da konuşan Vali Seymenoğlu, "Bildiğiniz gibi Çandır köyümüzdeki orman yangını 6 gün sürdü. Afetlere hazırlıklı olmamız lazım, orman yangınlarına karşı duyarlı olmamız lazım. Valiliğimizin aldığı karar doğrultusunda ormanlara giriş yasağı devam ediyor, ormanlarda ateş, mangal, semaver yakmak kesinlikle yasak. Muhtarlardan desteklerinin devam etmesini bekliyoruz" dedi.

ISPARTA VALISI OMER SEYMENOGLU, "SON HAFTALARDA HEM ULKEMIZDE HEM DE SEHRIMIZDE VAKA SAYILARI COK HIZLI BIR SEKILDE ARTIS GOSTERIYOR. ELIMIZDEKI RAKAMLAR NEREDEYSE ILK GUNLERE GERI DONDUGUMUZU GOSTERIYOR. NE OLUR BU MUCADELEYE ILK GUNKU GIBI DEVAM EDELIM. ILIMIZDE BIR AY ONCESININ 3-4 KATI RAKAMLARA ULASTIK" DEDI.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber